Ο Μαύρος Βράχος συμμετέχει στο Βαλκανικό Σπηλαιολογικό Συνέδριο

Πραγματοποιήθηκε στη Σόφια Βουλγαρίας από την Παρασκευή 29-3-2014 έως την Κυριακή 31-3-2014 το Βαλκανικό Σπηλαιολογικό Συνέδριο, τη διοργάνωση του οποίου ανέλαβε η Σπηλαιολογική Ομοσπονδία Βουλγαρίας.

 

Το Σύλλογο Σπηλαιολογίας και Περιβάλλοντος Σιντικής «ο Μαύρος Βράχος» εκπροσώπησαν στο Συνέδριο ο πρόεδρος Ελευθεριάδης Ελευθέριος, ο αντιπρόεδρος Παναγιωτίδης  Φώτης και ο Λαζαρίδης Πιλάτος μέλος Διοικητικού.

 

Το υλικό που διαλέχτηκε για παρουσίαση ήταν από το υπογενές  σπήλαιο του Λατομείου του Μαύρου Βράχου, με τον εντυπωσιακό σπάνιο σταλακτιτικό διάκοσμο που στολίζει τα τοιχώματα του. Στο τέλος εμφανίζεται και η κατάδυση του Σπηλαιοδύτη στο βάθος της λίμνης.

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου μας, την Ελευθεριάδη Ιουλία για την μεταγλώττιση της φωνής του DVD από Ελληνικά στα Αγγλικά, την Κούγκαλη Θωμαή για την τοποθέτηση των Αγγλικών, την καλλιτεχνική εμφάνιση του DVD. Ακόμη και για τις τρείς μεγάλες αφίσες που αναφέρονταν στο σπήλαιο του Λατομείου του Μαύρου Βράχου, των Ζεστών Νερών και ανατολικά του Αγίου Κωνσταντίνου Άγκιστρου, Οι αφίσες αυτές στόλισαν την δεξιά πλευρά της αίθουσας παρουσιάσεων στη Σόφια.

 

Από το μεταγλωττισμένο DVD που παρουσιάστηκε στους συνέδρους, διανεμήθηκαν περίπου 16  αντίγραφα στους αρχηγούς κρατών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *