Η πρώτη παρουσίαση των σπηλαίων μας

Τα νέα Τα νέα μας

Η πρώτη παρουσίαση των σπηλαίων μας

Στις 4 Απριλίου 2004 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση των εργασιών του Συλλόγου Φίλων Σπηλαιολογίας και Περιβάλλοντος «Ο Μαύρος Βράχος» στο Σιδηρόκαστρο για τα σπήλαια της περιοχής μας στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Σιδηροκάστρου από τον πρόεδρο του συλλόγου Ελευθέριο Ελευθεριάδη.

Παρακάτω ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ψίθυροι της Σιντικής» (φύλλο Μαΐου 2004).

Με επιτυχία η πρώτη επίσημη παρουσίαση
Των εργασιών του Συλλόγου Σπηλαιολογίας “Ο Μαύρος Βράχος¨

Εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους η πρώτη επίσημη παρουσίαση των εργασιών του Συλλόγου Σπηλαιολογίας στο Σιδηρόκαστρο για τα σπήλαια της περιοχής μας στις 4-4-2004 στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Σιδηροκάστρου, η οποία έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου Ελευθέριο Ελευθεριάδη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που επικράτησαν στη διάρκεια της παρουσί-ασης ήταν ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία, ότι κάτι το πολύ σπουδαίο θα προκύψει στο άμεσο μέλλον.

Ο Σύλλογος «Φίλων Σπηλαιολογίας και περιβάλλοντος Σιντικής ο Μαύρος Βράχος» ευχαριστεί τον Νομάρχη κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση μας, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα σπήλαια της περιοχής μας. Επίσης ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Σπάση που εξέφρασε την συμπαράσταση του προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης και προβολής των σπηλαίων.

Την εκδήλωση μας λάμπρυναν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Νομού μας κύριοι Ευγένιος Χαϊτίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Κώστας Τσιπλάκης, Άρης Μουσιώνης και Μάρκος Μπόλαρης. Επίσης ο Δήμαρχος Αλιοτράτης κ. Μαδεμλής, ο Πρόεδροςτου Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σαββίδης, ο καθηγητής της Ορυκτολογίας- Πετρογραφίας Α.Π.Θ. κ. Γιώργος Ελευθεριάδης φίλος από τα φοιτητικά μου χρόνια, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κύριοι Φώτης Καχπάνης και Γιάννης Πεφτίτσης και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων.

Όλους αυτούς αλλά και το υπόλοιπο πλήθος των συμπατριωτών μας, συγχαίρει το Δ.Σ. του συλλόγου και τους ευχαριστεί για την μεγάλη συγκίνηση, χαρά και αισιοδοξία που μας χαρίσανε. Έδειξαν με τη ν παρουσία τους, την μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον που έχουν για τον τόπο τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου πιστεύει ότι αξίζει να επαναληφθεί η εκδήλωση αυτή στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα για τους μακρινούς συμπατριώτες μας και την πρωτοβουλία θα ήθελε να την αναλάβουν οι αντίστοιχοι Σύλλογοι που θα καθορίσουν και την ημερομηνία παρουσίασης.

Back To Top