Η εκδήλωση του ετήσιου χορού και κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου «Μαύρος Βράχος» για το έτος 2013

Εκδηλώσεις Τα νέα μας

Η εκδήλωση του ετήσιου χορού και κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου «Μαύρος Βράχος» για το έτος 2013

Το Σάββατο 16-2-2013 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Σπηλαιολογίας Σιντικής ο Μαύρος Βράχος στο κέντρο Πανόραμα, που βρίσκεται στο ύψωμα του Σωτήρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσιάσεις εικόνων από τα σημαντικότερα σπήλαια της περιοχής μας: το 1ο σπήλαιο Ζεστών Νερών, το σπήλαιο Καταρράκτες, το σπήλαιο Λατομείου Μαύρου Βράχου και το σπήλαιο Αγκίστρου. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακάριο, που συνεχάρη το Σύλλογο Σπηλαιολογίας για την ακατάπαυστη προσπάθεια και δραστηριότητά του.

Παρόντες ήταν και τους ευχαριστούμε, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης Ιωάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σιντικής ο κ. Δουμουχτζίδης Φώτης και ο κ. Δροβαζίκας Νικόλαος. Ο τ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σιδηροκάστρου κ. Πύργος Γεώργιος και ο εργοδηγός του Δήμου Σιντικής κ. Σοφιάδης Δημήτριος μετά των συζύγων τους, Ο Προϊστάμενος του Ο.Τ.Ε. Σιδηροκάστρου κ. Καραναστάσης Δημήτριος, πλήθος μελών του Συλλόγου και φίλοι αυτών. Η δημοσιογράφος κ. Νικολάκη Δέσποινα σύζυγος του κ. Δροοβαζίκα, ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, κρατώντας την κάμερα της N.TV.

Εκ μέρους του Διοικητικού ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά υγεία, ευτυχία και ευόδωση των προσπαθειών για την ανάδειξη και προβολή του φυσικού κάλλους της περιοχής μας καθώς και του σπηλαιολογικού και αρχαιολογικού πλούτου αυτής. Και συνεχίζοντας τόνισε. «Σ’ αυτόν το χαρισματικό πλούτο που κληρονομήσαμε, στηρίζουμε την ελπίδα μας για τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Η παρουσία σας σήμερα στο λόφο του Σωτήρα, μας ενθαρρύνει, διότι παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που διατρέχουμε, είστε κοντά μας και μας δίνετε δύναμη και κουράγιο για το έργο μας. Ας μην απογοητευθούμε λοιπόν. Ας είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε.».

Back To Top